Endişeyle babalarından haber bekliyorlar
Hakkâri'nin Beyyurdu köyünde yapılan hidroelektrik santralinde çalışırken, 9 Nisan'da sel sularına kapılarak kaybolan Ahmet Güleç'in Konya'daki evinde endişeli bekleyiş devam ediyor.
Hakkâri'nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu köyünde yapılan hidroelektrik santralinde çalışırken, 9 Nisan'da sel sularına kapılarak kaybolan Ahmet Güleç'in Konya'daki evinde endişeli bekleyiş devam ediyor.
Argıthanı kasabasında ikamet eden ailesi, 20 gün geçmesine rağmen ulaşılamayan Ahmet Güleç'in bulunmasını istiyor.
Özel bir firmanın bünyesinde taşeronluk yaptığı öğrenilen Ahmet Güleç'in, iş arkadaşlarını sel sularından kurtarmak isterken sele kapılıp kaybolduğu iddia ediliyor.
Ahmet Güleç'in eşi Fatma Güleç, eşinin 20 gündür bulunmamasının endişe verici olduğunu belirterek, "Yetkililer arama çalışmalarının yapıldığını fakat bir sonuç alınamadığını söylüyor. Yakın bir yer değil ki gidip bakıp gelelim. Bir an önce eşimin bulunmasını istiyorum. Kızımla birlikte çok üzülüyoruz ama elimizden bir şey gelmiyor." diye konuştu.
Sel sularını televizyonda gördüğünü söyleyen acılı eş, "Benim kocam bu kadar suda boğulacak birisi değil. Arama çalışmalarının uzman kişiler tarafından yapılmasını istiyoruz. Umutla bekleyişimiz sürüyor. Ama bir an önce eşimin ölüsü veya dirisinin bulunmasını istiyorum." dedi.
En son seçimlerde babasını gören Gamze Güleç (6) ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda geleceğini söyleyen babasının fotoğrafını elinden düşürmüyor.
Gamze Güleç, babasının bulunmasını ve eve bir an önce dönmesini istedi.
Yüksekova Kaymakamı'nı arayarak bilgi alan Ilgın Kaymakamı Cahit Işık, olayla alakalı bir gelişmenin olmadığını söyledi.
Öte yandan Ahmet Güleç'in kasabadaki arkadaşlarından oluşan 6 kişilik bir ekibin, arama çalışmalarına katılmak için olay yerine hareket ettiği öğrenildi.