Emre Belözoğlu: Takımım mükemmel bir oyun oynadı

Emre Belözoğlu: Takımım mükemmel bir oyun oynadı

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek galibiyeti "mükemmel bir oyun" olarak nitelendirdi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında MKE Ankaragücü, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, takımının performansını ve maçın önemini değerlendirdi.

Belözoğlu, Fenerbahçe'nin kadrosunun üst düzey olduğunu belirterek, "Bugün kazandığınız için mutluyum. Benim için Fenerbahçe maçları zaman zor. Her zaman değişik olmuştur. Bugün gelinen noktada da takım takım içindeki bütün oyuncuları, bütün kardeşlerimi, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar mükemmel bir oyun oynadılar. Fenerbahçe gibi güçlü, bu ligin çok üstünde oyunculara sahip. Buna ihtiyacımız vardı." dedi.

Ayrıca, kupanın Ankaragücü için değerli olduğunu vurgulayan Belözoğlu, ligde de iyi bir konum elde etmek istediklerini dile getirdi. "Sadece bir maç kazandık, bunu özel kılacak bence bundan sonraki ligde de göstereceğimiz performans olmalı. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Maçın son dakikalarında yaşanan Fenerbahçe taraftarlarının protestolarını da değerlendiren Belözoğlu, "Bugün yaşanılanlar hak ettiğim bir şey değil. Her vicdanlı insan için böyle düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Ayrıca, Fenerbahçe'ye karşı herhangi bir ihanetinin olmadığını ve teknik direktörlük görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirtti.

Emre Belözoğlu: Takımım mükemmel bir oyun oynadı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.