Emniyet'ten basın mensuplarına iftar yemeği

Emniyet'ten basın mensuplarına iftar yemeği

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, yerel gazete çalışanları ve ulusal basın temsilcilerine iftar yemeği verdi

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yozgat'ta yayın yapan yerel gazete çalışanları ve ulusal basın temsilcilerine iftar yemeği verildi.

Kafe 155'te verilen iftar yemeğinde konuşan Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, polis-vatandaş-medya işbirliğinin başarıyı artıracağını söyledi.

İlde asayişin daha iyi sağlanmasında işbirliğinini önemli olduğunu ifade eden Akpınar, "Geçtiğimiz günlerde emniyet ve basın arasında yaşanan gerginliğe bir son vermek ve Ramazan ayının getirmiş olduğu manevi atmosferde basın mensupları ile bir araya gelmek için böyle bir iftar programı düzenledik. Emniyet ve basın ne kadar uyum içerisinde olursa, şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması o kadar başarılı olur." diye konuştu.

Kafe 155'in polis ve polis eşlerine yönelik açılan yeni bir işletme olduğunu belirten Akpınar, şöyle konuştu:

"Polis Evi bahçesinde müsait ve boş bir alanımız vardı. Biz, bu alanı nasıl değerlendirelim diye düşünürken böyle bir fikir ortaya çıktı. Polis ve polis eşlerinin yararlanabileceği nezih bir ortam oluşturduk. Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumdan en çok etkilenenler arasında güvenlik güçlerimizin eşleri ve yakınları var. Onların bu durumdan bir nebzede olsa rahat nefes almalarını sağlayabildiysek ne mutlu bize."

Emniyet'ten basın mensuplarına iftar yemeği

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler