Emirgazi’de güç birliği
Emirgazi’de kışın bozulan köy yolları, belediyelere ait araçlarla kumlandı. Kaymakam Gülenç, vatandaşın hizmetine sunulan köy yollarının güç birliği yapılarak vatandaşların istifadesine sunulduğunu kaydetti.
Emirgazi Kaymakamı Turgay Gülenç, ilçede çok yoğun geçen kış nedeniyle bozulan köy yollarının onarılması için yerel imkanlardan faydalanmak üzere ilçe merkezi, belde ve komşu belediye başkanları ile iş birliği koordinesi yaparak güçlerimizi birleştirelim çağrısı yaptı.
Belediye başkanlarından araç ve gereç konusunda olumlu destek alan Kaymakam Gülünç, İlçede kış mevsiminin yağışlı ve yoğun geçmesi nedeniyle bozulan köy yollarının onarılması için Yamaç köyünden başlanarak çamur olup, bozulan ve ulaşımın yapılamadığı bu yolları belediyelere ait araçlarla, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nden akaryakıtları karşılanarak 2 günlük bir çalışma sonucunda köyün tüm yolları kumlanarak vatandaşların kolaylıkla ulaşım yapması sağlandı.
Gülenç, birlik ve beraberlik içerisinde güçlerin birleştirilerek yapılan bu çeşit çalışmalarda hizmetin daha çabuk yerine ulaştırıldığını ve yerel yönetimler ile mülki idare arasında iş birliği koordinesinin sağlandığını ifade etti. Belediye başkanlarının da kendi aralarında bu şekilde çalışmalarının çok verimli olacağını ifade eden Gülenç, belediye başkanlarına, kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan doyalı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.