Emeklilikte yaşa takılanlar EYT kararını konvoy yaparak kutladı! O anlar kamerada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT kararını açıklamasının ardından Bilecik'te emeklilikte yaşa takılan bir grup araç konvoyu yaparak kararı kutladı. Hızlarını alamayan vatandaşlar sevinçten oynamaya başladı.. O anlar böyle görüntülendi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT kararını açıklamasının ardından Bilecik'te emeklilikte yaşa takılan bir grup araç konvoyu yaparak kararı kutlarken, ardından sevinçten oynamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen EYT kararını bu akşam açıkladı. Erdoğan'ın "Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacaktır" açıklaması ise büyük sevince neden oldu.

EYT'LİLERİN SEVİNÇ ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ise bir grup EYT'li kararı konvoy yaparak kutladı. Vatandaşlar ilçenin en işlek caddesi olan İsmet İnönü Caddesi üzerinde araç konvoyu düzenleyerek kornalar eşliğinde sevinç gösterisi yaptı. EYT'lilerin bu sevinçleri ise kameralarca anbean görüntülendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.