Emekli amiraller ne kadar maaş alıyor?

Emekli amiraller ne kadar maaş alıyor?

4 Nisan gece saatlerinde 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisi pazar günü gündeme bomba gibi düştü. Kısa sürede infiale neden olan bildiri siyaset çevreleri ve halktan sert tepki aldı. Peki bu emekli amiraller

4 Nisan gece saatlerinde 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisi pazar günü gündeme bomba gibi düştü. Kısa sürede infiale neden olan bildiri siyaset çevreleri ve halktan sert tepki aldı. Peki bu emekli amirallerin devlete maliyeti ne?  

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sert tepki göstererek, darbe çığırtkanlığı yapan amirallerin apoletlerinin sökülmesini, emekli maaşlarının kesilmesini istedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin önerisi sonrası sosyal medya platformlarında gündem olan konu hakkında kullanıcılar oldukça tepkili. Yüklü miktarda emekli maaşı alan ve makam aracı, şoför gibi devletin birçok imkanından faydalanan bu emekli amiraller, milletin iradesine parmak salla sallaya bu imkanlardan faydalanmaya devam edecek mi?

12 bin liradan fazla maaş alıyorlar

Deniz Kuvvetleri'nden emekli olan koramirallerin 12 bin liradan fazla emekli maaşı, 340 bin liradan fazla ikramiye, tümamirallerin 11 bin lira maaş, 286 bin lira ikramiye alırken ve tuğamirallerin ise 10 bin lira maaş, 282 bin lira emekli ikramiyesi aldığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum