Emanullah Gündüz: Gezi Masum değildi! Osman Kavala cezası doğrudur

Emanullah Gündüz: Gezi Masum değildi! Osman Kavala cezası doğrudur

Yeni Dünya Partisi Başkanı Emanullah Gündüz, "Gezi masum değildi. Baştan sona planlıydı hükümete karşı sivil darbe girişimiydi. sman Kavala Soros'un Türkiye şefidir. PKK neyse Kavala odur! Fetö neyse Kavala odur! Osman Kavala'ya verilen ceza doğrudur" ded

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz, "Gezi masum değildi. Baştan sona planlıydı hükümete karşı sivil darbe girişimiydi. Gençler Gezide dolgu ve algı malzemesi yapıldı. Osman Kavala Soros'un Türkiye şefidir. PKK neyse Kavala odur! Fetö neyse Kavala odur! Osman Kavala'ya verilen ceza doğrudur" dedi.

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah Gündüz şunları söyledi:

Gezi olayları gençlerin başlattığı ağaç yeşillik sevgisi amaçlı değildi. Gezi baştan sona planlıydı ve hükümete karşı sivil darbe girişimiydi. Gençler ne yazık ki Gezide dolgu ve algı malzemesi olarak kullanıldı. Gezide çok büyük provokasyon yapıldı özellikle Berkin Elvan bilinçli şekilde Fetöcü polisler tarafından katledildi Alevileri de bu kirli emellerine alet etmeye çalıştılar. Savcı Mehmet Selim Kiraz Berkin Elvan dosyasını bitirip Fetöcü olan failleri tespit ettiği için Fetö işbirlikçisi DHKPC eliyle şehit edildi. Gezinin her taşının altından Devlete hükümete millete ihanet çıkıyor!

Osman Kavala azılı siyonist Soros'un Türkiye şefidir. PKK neyse Osman Kavala odur! Fetö neyse Osman Kavala odur! Osman Kavala verilen cezayı hak etmiştir ve bu ceza doğrudur yerindedir. Milli şuuru olan hiç bir siyasetçi ve kişi Osman Kavala'ya destek olmaz. Bu süreç milli ve gayri milli kişileri açıkça ortaya koymaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.