Ellerini kaybeden çoban Taşdemir'in tedavisi sürüyor

Ellerini kaybeden çoban Taşdemir'in tedavisi sürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Ağrı'da elektrik teline takılan güvercini kurtarmak için direğe çıktığı sırada akıma kapılarak ellerini kaybeden 16 yaşındaki çoban Taşdemir'i, tedavi için getirildiği Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyare

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ağrı'da elektrik teline takılan güvercini kurtarmak için direğe çıktığı sırada akıma kapılarak ellerini kaybeden 16 yaşındaki çoban Ramazan Taşdemir'i tedavi için getirildiği Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Çalık, durumunu yakından takip ettikleri Taşdemir'in Erzurum'daki ilk bakımının ardından tedavisinin daha rahat uygulanabilmesi için Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelmesini arzu ettiklerini söyledi.

Çalık, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve doktorlarla yaptıkları görüşmelerin neticesinde Taşdemir'in cuma gecesi ambulans uçakla Ankara'ya naklinin yapıldığını belirterek, hem Erzurum hem de Ankara'daki ilgililere ve doktorlara teşekkür etti.

Taşdemir'in durumunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk andan itibaren yakından takip ettiğini ifade eden Çalık, "Biz de onun talimatlarıyla bütün takiplerimize devam ediyoruz. Ben, Sağlık Bakanıma ve onların nezdinde çalışan bütün arkadaşlarıma 'ellerine sağlık' diyorum. Ramazan'ın kesilmiş olan kollarındaki tedaviler devam ediyor. Sırtı ile ilgili tedavileri devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda ayağa kalkar. Kolunun protezlerine de kavuşacak inşallah." dedi.

- "Devlet, her saat, her saniye yanımızda"

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde Uzman Doktor Serdar Düzgün de Taşdemir'in hastaneye gelmesinin ardından bir an önce tetkiklerini tamamladıklarını ve pansumanlarını yenilediklerini belirterek, "Kollarında, amputasyon güdüklerinde ve sırtında birtakım yaraları var. Bunları kısa zamanda tedavi etmeye çalışıyoruz. İnşallah daha iyi olacak." diye konuştu.

Taşdemir'in babası Mehmet Taşdemir de yetkililerin sürekli ziyarete geldiğini ve oğluyla yakından ilgilendiğini ifade ederek, "Allah devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Sağlık Bakanımızdan ve sizlerden Allah razı olsun. Devlet, her saat, her saniye yanımızdadır. Geliyorlar, halimizi soruyorlar. İçim bu sayede rahat oluyor. Allah binlerce kez razı olsun. Ramazan'ın bir sorunu yok. Hocalarımız bakıyor." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :