Elektrik sıkıntısı yaşayan Konyalılar Başkan Kavuş'a yüklenince: Neresini düzelteyim bilemedim

Elektrik sıkıntısı yaşayan Konyalılar Başkan Kavuş'a yüklenince: Neresini düzelteyim bilemedim

Meram Belediye Başkanı Kavuş, "Neresini düzelteyim bilemedim :) 1. Elektrik, su ve gaz kesintisinden başkanın haberi olmaz. 2. Elektrik Medaş'ın, gaz Enerya'nın, su da Koski'nin görev ve yetkisindedir. 3. Arızanın planlısı olmaz, aniden olur.." dedi

Konya'da yaşanan elektrik kesintisi sonrası yaptığı paylaşımla vatandaşları bilgilendiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gelen yorumlar üzerine yaptığı ikinci bir paylaşımla şaşkınlığını dile getirdi. Kavuş, "Elektrik Medaş'ın, gaz Enerya'nın, su da Koski'nin görev ve yetkisindedir" diyerek "Başkanım 45 dakika oluyor hala elektrik gelmedi", "Ev buz gibi çocuğum üşüyor, önceden haber vermediniz" şeklindeki yorumlara da bir yanıt vermiş oldu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, "Neresini düzelteyim bilemedim:) 1. Elektrik, su ve gaz kesintisinden başkanın haberi olmaz. 2. Elektrik Medaş'ın, gaz Enerya'nın, su da Koski'nin görev ve yetkisindedir. 3. Arızanın planlısı olmaz, aniden olur. Herşeye rağmen eğer haber bir şekilde ulaştıysa müdahil olurum" açıklamasında bulundu.

kavvvv.jpg

Ne olmuştu?

Konya'nın bazı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintisi sokağa çıkma kısıtlamasında olan vatandaşları çileden çıkardı. MEDAŞ telefon yağmuruna tutulurken, konuyla ilgili ilk açıklama Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'tan gelmişti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Meram ilçemizin bazı mahallelerinde yeraltı elektrik kablolarındaki arıza nedeniyle oluşan kesintiye Medaş ekiplerimiz hızlıca mudahele etmiş olup en geç yarım saat içerisinde sıkıntı giderilmiş olacaktır. Hemşehrilerimin bilgisine" ifadelerine yer vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum