Elektrik akımına kapıldığı iddia edilen 2 inek telef oldu

Elektrik akımına kapıldığı iddia edilen 2 inek telef oldu

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir şantiye alanından geçerken elektrik akımına kapıldığı iddia edilen 2 inek telef oldu. Alınan bilgiye göre, Muharrem...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde bir şantiye alanından geçerken elektrik akımına kapıldığı iddia edilen 2 inek telef oldu.

Alınan bilgiye göre, Muharrem Özgün, büyükbaş hayvanlarını köy yakınında bulunan Geminbeli Tünel inşaatı bölgesinde yaymaya götürdü.

Özgün'ün, hayvanlarını tekrar köye götürdüğü sırada şantiye bölgesinden geçerken 2 ineği yere yığılarak telef oldu, gebe olan bir hayvanı ise ölü doğum yaptı.

Özgün'ün bilgi vermesi üzerine jandarma ekipleri bölgede incelemede bulundu.

Hayvanlarının elektrik akımına kapılarak telef olduğunu iddia eden Muharrem Özgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Engelliyim ve geçimimi bu hayvanlardan sağlıyorum. Şantiye yakınından köy yoluna geçerken, bu bölgede 2 hayvanım telef oldu. Gebe olan bir büyükbaş hayvanım ise ölü doğum yaptı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum." dedi.

Şantiye yetkilisi Ufuk Mintaş ise, konunun yetkili makamlar tarafından araştırıldığını, elektrik kaçağından olma ihtimalinin bulunmadığını ifade etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :