El-Bab gazisine hastanede ziyaret

El-Bab gazisine hastanede ziyaret

Balıkesir Valisi Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Fırat Kalkanı Harekatı'nda El-Bab'da yaralanan Piyade Uzman Çavuş Gül'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında El-Bab bölgesinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Rıza Gül'ü, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Yazıcı ve Uğur, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesindeki ziyarette Gül'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Yazıcı, buradaki açıklamasında, teröre karşı mücadelenin azi̇m ve kararlılık i̇le devam edeceğini söyledi.

Mücadelenin başarıyla sonuçlanacağını vurgulayan Yazıcı, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin terörle mücadelesi mutlaka başarıyla sonuçlanacak. Terörle mücadelede her türlü meşruiyetimiz, üstünlüğümüz vardır. Azim ve kararlılıkla bu mücadele yapılacaktır. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Devletimize, milletimize zeval vermesin. Devlet de millet de şehit ve gazilerimizle beraberdir. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikçe istikbalimiz bu günlerimizden çok daha aydınlık çok daha parlak olacaktır. Bu ülkenin mutluluğu, huzuru, güveni, istikrarı, istikbali ve istiklali için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur ise Gül'ün tedavisinin devam ettiğini ve en kısa zamanda sağlığına kavuşacağını belirtti.

Uğur, ülkenin başındaki terör belasının, mücadele sonucunda sona ereceğini dile getirerek, "Ülkemizin birliği ve dirliği için mücadele verirken şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum." dedi.

Ziyarette, Balıkesir Garnizon Komutanı ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan ve BAÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :