Ekrem İmamoğlu’na depremzededen şok tepki! Elleme beni

Ekrem İmamoğlu, Düzce'de yaşanan depremden 7 gün sonra çadırlarda kalan depremzedeleri ziyaret etti. Bir kadının yanağına dokunmak isteyen İmamoğlu, şok bir tepki ile karşılaştı. Başını hızla geriye çeken kadın, "Elleme beni, deprem bitti" diye bağırdı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Düzce'de 7 gün önce yaşanan deprem sebebiyle çadırlarda kalan vatandaşları ziyaret etmek istedi. İmamoğlu depremin merkez üssü Gölyaka ilçesini gezerken depremzedelerin tepkisi ile karşılaştı.

İMAMOĞLU'NA ŞOK TEPKİ: ELLEME BENİ

Düzce kent meydanında ve Gölyaka ilçesinde kurulan çadırkentlerde depremzede vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Ekrem İmamoğlu, Gölyaka'da bir depremzede kadının yanağına dokunmak istedi. Ancak Ekrem İmamoğlu, burada depremzede kadından beklemediği tepki ile karşılaştı. Kafasını hızla geriye çeken kadın, "Elleme beni, deprem bitti" diye bağırdı. Ekrem İmamoğlu ise yoluna devam ederken, "olsun" demekle yetindi.

Ekrem İmamoğlu, Düzce ziyaretini Gölyaka ilçesinde kurulan çadırkent ziyareti ile bitirerek İstanbul'a döndü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.