Ekonomi Bakanı Elitaş'tan kandil mesajı

Ekonomi Bakanı Elitaş'tan kandil mesajı

KAYSERİ (AA) - Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Elitaş mesajında, Berat Kandili'nin Ramazan ayının müjdecisi...

KAYSERİ (AA) - Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Elitaş mesajında, Berat Kandili'nin Ramazan ayının müjdecisi olduğunu, bu günün kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günü olduğunu ifade etti.

Kandil gecesinin, yeni ufukların açılmasına vesile olması temennisinde bulunan Elitaş, şunları kaydetti:

"Berat Kandili dinimizde kutsal kabul edilen, Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı en anlamlı günlerden biridir. Bu gece, Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimlerindendir. Büyük bir mutlulukla kutlayacağımız bu gecenin Müslümanlara, İslam alemine, milletimize, Kayserili hemşehrilerime ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim. Bu kandil gecesinin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle, Berat Kandilimiz mübarek, kutlu olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :