Ehliyetsiz Sürücünün Karıştığı Kazada 2 Genç Ağır Yaralandı

Ehliyetsiz Sürücünün Karıştığı Kazada 2 Genç Ağır Yaralandı

Aksaray'ın Zafer Mahallesi'nde, anneannesinin aracını izinsiz alan 17 yaşındaki sürücü ve kız arkadaşı, kazada ağır yaralandı.

İzinsiz Alınan Araçla Kazaya Karıştılar

Aksaray'da meydana gelen kazada, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü K.Y., anneannesinin 68 BY 043 plakalı Fiat marka otomobilini izinsiz alarak şehirde gezintiye çıktı. K.Y.'nin yanında kız arkadaşı İ.Y.E. (17) de bulunuyordu. Akşam saatlerinde Zafer Mahallesi'nde sürat yaptığı iddia edilen genç sürücü, sokaktan çıkan Ramazan A. (56) yönetimindeki 68 KT 678 plakalı Fiat marka otomobile çarptı.

Ehliyetsiz Sürücünün Karıştığı Kazada 2 Genç Ağır Yaralandı

Kontrolden Çıkan Araç Ağaca Çarptı

Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden K.Y., önce kaldırıma çıktı, ardından bir ağaca çarpıp takla attı. Kazada, otomobil hurdaya dönerken, sürücü K.Y. ve kız arkadaşı İ.Y.E. ağır yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle ağaç devrildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine hızla sevk edilen ambulans ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı gençler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan gençlerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. Diğer araç sürücüsü Ramazan A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ehliyetsiz Sürücünün Karıştığı Kazada 2 Genç Ağır Yaralandı

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, kazayla ilgili tahkikat başlattı. Kazanın nedenine ilişkin detaylı inceleme sürüyor.

Bu üzücü olay, ehliyetsiz araç kullanmanın ve hız yapmanın ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.