Ehliyetsiz Sürücü Dehşeti: Mağazaya Daldı

Ehliyetsiz Sürücü Dehşeti: Mağazaya Daldı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde ehliyetsiz gencin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak motosiklet mağazasına daldı. Olayda 6 motosiklet pert olurken 2.3 milyon TL zarar oluştu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan olayda, babasına ait aracı izinsiz alan ehliyetsiz sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek dehşet saçtı. Kontrolden çıkan otomobil, önce yol kenarındaki çöp konteynerine çarptı, ardından büyük bir hızla motosiklet satış mağazasının içerisine daldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

6 Motosiklet Pert Oldu

Kazanın şiddetiyle iş yerinin camları tuzla buz olurken, içeride sergilenen sıfır kilometre 6 motosiklet kullanılamaz hale geldi. İş yerinde meydana gelen ağır maddi hasar ve pert olan araçlarla birlikte toplam zararın 2 milyon 300 bin lira civarında olduğu belirlendi. İş yeri sahibi Ahmet Ergün ve çalışanları, gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı.

Sigorta Zararı Karşılamıyor

Kaza sonrası başlatılan incelemelerde kritik bir detay ortaya çıktı. İddiaya göre, otomobili kullanan kişinin ehliyetsiz olması nedeniyle oluşan maddi zararın sigorta tarafından karşılanmadığı öğrenildi. Zararın tazmini için taraflar arasında hukuki sürecin başlatıldığı belirtilirken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.