Eğitimcilerden sağlık çalışanlarına destek

Eğitimcilerden sağlık çalışanlarına destek

Milli Eğitim Bakanlığının da desteklediği etkinlik kapsamında eğitimciler sağlık çalışanlarına moral amaçlı hashtag çalışması başlattı

Kovid-19 salgını sürecinde canla başla mücadele eden, en ön safta virüsle savaşan sağlık çalışanlarına bir destek de eğitimcilerden geldi. Milli Eğitim Bakanlığının da desteklediği etkinlik kapsamında eğitimciler sağlık çalışanlarına moral amaçlı hashtag çalışması başlattı.

Kovid-19 ile mücadelede yaklaşık 1 yıldır en ön safta çalışan sağlık çalışanlarına her kesimden destekler sürüyor. Fedakar sağlık çalışanlarına bir destek de eğitimcilerden geldi. Öğretmenler, yöneticiler ve bütün eğitim ailesinin katılımıyla, salgın sürecinde büyük bir fedakârlıkla çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür ve moral amaçlı "#sağlıkçılarımızlayız" adlı hashtag çalışması başlatıldı. Milli Eğitim Bakanlığının da desteklediği çalışma kapsamında tüm eğitimciler, sağlıkçılara destek amaçlı paylaşımlarda bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.