Eğitim-Bir-Sen'e İstanbul'da yeni hizmet binası

Eğitim-Bir-Sen'e İstanbul'da yeni hizmet binası

İSTANBUL (AA) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) İstanbul 1 Nolu Şube'sinin Bahçelievler'deki yeni hizmet binası törenle hizmete girdi.Memur...

İSTANBUL (AA) - Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) İstanbul 1 Nolu Şube'sinin Bahçelievler'deki yeni hizmet binası törenle hizmete girdi.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, İstanbul 1 Nolu Şubenin diğer şubelerden farklı olduğunu belirterek, "İstanbul'da bütün şubelerin anasıdır. Dolayısıyla bunun içerisinden çıkmış 8 şubemiz var. Bundan sonra da çıkacakların tamamı da bu şube kaynaklı olacaktır. Bu nedenle tamamında hakkı ve hukuku vardır." dedi.

Türkiye'de özgürlükler alanında gerçekleştirilen her yenilikte mutlaka yer aldıklarını dile getiren Yalçın, eğitimden temel hak ve özgürlüklere kadar bütün iyileştirmelerde payları olduğunu söyledi.

Yalçın, vesayetin kaldırılması konusunda da Memur-Sen'in önemli yer tuttuğunu aktararak, "Bu ülkenin geleceği bu noktalardan ve bu çalışmalardan geçiyor. Ülkede vesayetin sökülüp atılması noktasında sesimizi yükselttik. Bundan sonra sesi değil, sözü yükseltmenin vaktidir. Bundan sonra nicelikten ziyade niteliğe ve içeriğe yönelmenin vaktidir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :