Eğitim-Bir-Sen’den Bahar Kalkanı Harekatına destek

Eğitim-Bir-Sen’den Bahar Kalkanı Harekatına destek

Eğitimciler Birliği Sendikası Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin, Bahar Kalkanı harekatını desteklediklerini söyledi.

Eğitimciler Birliği Sendikası Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin, Bahar Kalkanı harekatını desteklediklerini söyledi. Metin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: İdlip’te 33 aslanımızın hain bir saldırı sonrası şehid edilmesi ardından başlatılan Bahar Kalkanı harekatı evveli Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatlarının devamı bir stratejinin, aksiyonun, tarihimizin ve kimliğimizin gerektirdiği insiyatifin adıdır. Lozan mecburiyetine isyanımızın deklarasyonudur. Senaryosunu Duvel-i Muazzamanın yazdığı, Müslüman halklara acı, gözyaşı ve kan getiren 200 yıllık filmin son sahnesidir.

İdlip'te ne işimiz var? diyenler bir ihanetin sözcüsü değillerse gaflet içinde olduklarını, Türk milletinin değerlerinden bihaber olduklarını deşifre etmişlerdir. Nerede mazlum bir millet var ise Türkiye oradadır. Kaldı ki idlip’in çocukları Konya’nın evlatları ile Çanakkale’de koyun koyuna yatıyorlar, kanları kanımıza karıştı. Gün, gerçek bir millet olduğumuzun bilinciyle, al bayrağımızın altında, kadim devletimizin, necip milletimizin, seçilmiş hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alma, kahraman ordumuza moral verme, birliğimizi pekiştirme günüdür.”

Etiketler :