Eğitim-Bir-Sen Konya: Darbe bildirisinin hedefi bağımsız Türkiyedir!

Eğitim-Bir-Sen Konya: Darbe bildirisinin hedefi bağımsız Türkiyedir!

Eğitimciler Birliği Sendikası Konya Üniversiteler Şubesi Başkanı Metin, "15 Temmuz’da FETÖ İhanetini sonrası ilk tutuklanan 103 Telaviv-Pensilvanya kontrollü mankurt olmasını ve açıklamanın 15 Temmuz’a 103 gün kala yapılmasını da ayrıca not ettik" dedi

Eğitimciler Birliği Sendikası Konya Üniversiteler Şubesi Başkanı Şenol Metin, "28 Şubatlarda Batı Çalışma Grubuna ev sahipliği yapan Deniz Kuvvetlerimizden emekli sözde eski amiral özde vesayet tetikçisi 103 mankurt bu gece bir ihanet metnine imza attı. Bu imza ile 103 mankurt 15 Temmuzda yardakçısı olduğu vesayetten koparak bugün başka bir ihanet odağına operasyonel araç olmuştur" dedi.

DARBE BİLDİRİSİNİN HEDEFİ BAĞIMSIZ TÜRKİYEDİR!

Eğitimciler Birliği Sendikası Konya Üniversiteler Şubesi Başkanı Şenol Metin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Milli, bağımsız politika izleme kararlılığımızın test edildiği süreçlerden geçiyoruz. Kendi milli silah sistemlerini geliştiren, saha hakimiyetini tesis eden Karabağ’da, Suriye’de, Doğu Akdeniz’de destanlar yazan Milli Ordu’nun konsatrasyonunu bozmaya yönelik yeni bir hamle ile karşı karşıyayız.

28 Şubatlarda Batı Çalışma Grubuna ev sahipliği yapan Deniz Kuvvetlerimizden emekli sözde eski amiral özde vesayet tetikçisi 103 mankurt bu gece bir ihanet metnine imza attı. Bu imza ile 103 mankurt 15 Temmuzda yardakçısı olduğu vesayetten koparak bugün başka bir ihanet odağına operasyonel araç olmuştur. İhanet odaklarının operasyonel aracı sefil güruh, gece yarısı yaptıkları açıklamayla, milli iradeye müdahale densizliğinde bulunabilmişlerdir.

Bu açıklamanın amiral eskileri tarafından yapılmış olması; darbe mikrobunun sınırlı bir alanda var olabildiğini de göstermektedir. Bu sınırlılığa rağmen faal unsurlar öncelikli olmak üzere darbe illetinden kendini kurtaramayan mankurtların etki alanında detaylı bir değerlendirme yapılarak hastalıklı unsurların kesin ve tam bir tasfiyesi sağlanmalıdır. 15 Temmuz sonrası Silahlı Kuvvetler bünyesinden ihanet odaklarının yarayışlı aparatı, vesayet mankurtlarını temizleme sürecinin başarısı da bu süreçte test edilmiş oldu.

15 Temmuz’a 103 gün kala yapılmasını da ayrıca not ettik

Deniz Kuvvetlerindeki mankurtların aktife edilmiş olması, Deniz Kuvvetlerinin 28 Şubatta Batı Çalışma Grubunun merkezi olması da ayrıca değerlendirilmesi gereken bir husustur. Mesajı aldık, gereğini yapacağız. Mankurt sayısının 103 olarak belirlenmiş olmasındaki;

15 Temmuz’da FETÖ İhanetini sonrası ilk tutuklanan 103 Telaviv-Pensilvanya kontrollü mankurt olmasını ve açıklamanın 15 Temmuz’a 103 gün kala yapılmasını da ayrıca not ettik.

Sonuç olarak;

Darbe hastalığına yakalanan bu zevatın darbe çağrısı yapamayacağı tecrit mekanizmaları kurulmalıdır. Küresel oligarşi ile iletişim kanalları tıkanmalıdır. Yarayışlı aparat vasfı kaybettirilmelidir. Bu amaçla toplumla iletişimine engel olan askeri sosyal tesisler, tatil köyleri, orduevleri, askeri lojmanlar derhal sivil kullanıma açılmalıdır.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 103 darbe tetikçisi, amiral eskisi ve açıklamaları hakkında soruşturma başlatmış olmasını doğru buluyoruz. Bu kararın faillerle birlikte iştirakçilerin ve azmettiricilerin hesap vermesini sağlayacak  süreç üretmesini temenni ediyoruz, bekliyoruz.

Türkiye’nin varlığının, bekasının teminatı millettir. 15 Temmuz gecesindeki azim ve kararlılığımızla yalnız sizi değil tüm ağababalarınızı da bekliyoruz. Cesaretimizden bir şey kaybetmedik.

Saygılarımızla…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.