Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu:

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu:

"Çok çalışıp, alacağımız galibiyetlerle ligde kalmak istiyoruz"


EDİRNE (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor'un başkanı Murat Boyacıoğlu, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Boyacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak zor günler geçirdiklerini, tüm mücadelelerine karşın ligde istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade etti.

Trakya'nın profesyonel basketbol liglerindeki tek temsilcisi olduklarını dile getiren Boyacıoğlu, "Şu anda düşme potasındayız. Çok çalışıp, alacağımız galibiyetlerle ligde kalmak istiyoruz. Biz oyuncularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. İnşallah Edirnelilerin büyük destekleriyle ligde kalmayı başaracağız" diye konuştu.

Bu sezon FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda son 16 turuna kadar yükseldiklerini, Türkiye Kupası'nda ise çeyrek final oynadıklarını hatırlatan başkan Boyacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Şu anda düşme hattında bulunuyoruz. Tabii ki yanlışlarımız oldu ama doğrularımız daha fazla. Kendi evimizdeki her maçta ortalama bin 500 seyirciyle oynuyoruz. Bu rakam kadın basketbolunda Türkiye'nin hiçbir yerinde yok. Altyapımıza da önem veriyoruz. Tabii ki bir fidanın gelişmesi için süreye ihtiyaç var."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler