Edenred ile Total'den yeni iş birliği

Edenred ile Total'den yeni iş birliği

Edenred Türkiye, yeni çözümü ile bir yandan şirket araçlarının akaryakıt alımlarının kontrolü ve takibini kolaylaştırırken, diğer yandan alım miktarına göre özel fiyatlardan faydalanma imkanı sunuyor

İSTANBUL (AA) - Edenred, çalışanların alım gücünü artırmak, işverenlerin bütçelerini daha etkin yönetmelerini sağlamak ve işletmelere de ek gelir imkanları oluşturmak amacıyla sunduğu kurumsal çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek Total ile bir iş birliği anlaşması imzaladı.

Edenred'den yapılan açıklamaya göre, Ticket markası ile dünyada yemek kartı sisteminin kurucusu ve Türkiye'de de yemek kuponu hizmeti sunan ilk uluslararası firma unvanına sahip olan Edenred, şirketlere etkin bütçe yönetimi sağlayan çok yönlü çözümlerine bir yenisini daha ekledi.

Türkiye’nin önde gelen akaryakıt dağıtım şirketlerinden Total ile önemli bir iş birliğine imza atan Edenred Türkiye, yeni çözümü ile bir yandan şirket araçlarının akaryakıt alımlarının kontrolü ve takibini kolaylaştırırken, diğer yandan alım miktarına göre özel fiyatlardan faydalanma imkanı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Edenred Türkiye Genel Müdürü Eric de Ladoucette, güçlü iş birliktelikleri sayesinde Türkiye'deki firmalara yenilikçi kurumsal çözümler sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Edenred olarak her geçen gün ürün portföylerini genişlettiklerini aktaran Ladoucette, şunları kaydetti:

"Gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda şirketlerin beklentilerine uygun, inovatif çözümler üretiyoruz. Çözümlerimizle firmaların üzerindeki operasyonel yükü azaltmayı ve onların günlük iş akışı içerisindeki yoğunluklarında, zamanlarını şirketlerinin farklı işlerine yoğunlaştırabilmelerini önemsiyoruz. Bu doğrultuda Total ile çok özel bir çalışma yürüterek Edenred müşterilerine Yakıtmatik sistemini satmaya başlıyoruz. Amacımız, müşterilerimizin akaryakıt giderlerini en yakın istasyondan en iyi kalite ile karşılamalarını sağlamak. Bu çözümümüz ile müşterilerimiz, şirket araçlarının akaryakıt alımı ile ilgili detaylı raporlara ulaşabilirken çalışanlar için de tek tek fatura toplama dönemi sona eriyor. Türkiye’deki 480 ve üzeri noktada Total istasyonlarında geçerli olan Total Yakıtmatik ile şirketlerin yakıt alım miktarlarına göre özel teklifler de sunuyoruz. Edenred olarak, Total gibi güçlü bir marka ile yapmış olduğumuz bu iş birliğinin maliyet, zaman ve süreç yönetimi anlamında firmalara çok önemli bir değer katacağına inanıyorum."

Total Oil Türkiye AŞ Satış Direktörü Göker Gürkaya da akaryakıt sektöründe her geçen gün büyüyen istasyon ağlarıyla birlikte daha fazla kuruma ya da iş ortağına Total kalitesi ile hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Edenred gibi güçlü bir iş ortağı ile birlikte daha fazla kuruma ulaşarak kurumların akaryakıt maliyetlerinde gözle görülür oranda tasarruf yapmasını hedeflediklerini aktaran Gürkaya, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Özellikle kurumların akaryakıt giderlerini kontrol altına alıp etkin olarak takip edebileceği Total Yakıtmatik altyapısı ile şirketler, verimlilik ve sürdürülebilirlik konularında da güçlü bir çözüme kavuşmuş olacaklar. Total Yakıtmatik’in güçlü ve global yazılım ortakları ile birlikte hazırladığı özel altyapı ve raporlama sistemi sayesinde, benzer taşıt tanıma sistemlerinin ötesinde bir çözüm sunduğunu belirtmek gerekir. Bunun yanı sıra yaklaşık bir senedir sunmakta olduğumuz önden programlanmış ekipmanlar sayesinde benzer taşıt tanıma sistemlerinde bir haftayı aşan montaj sürelerine karşın Totay Yakıtmatik’te kolaylaştırılmış ve hızlandırılmış süreçler sayesinde 2 iş günü içerisinde montaj tamamlanmaktadır. Gerçekten işinde hızlı düşünüp, hızlı karar veren ve kazanmayı seven kurumlar için Total Yakıtmatik filo akaryakıt tedarik çözümlerinde fark yaratmaya devam edecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :