Ebru Gündeş Yakarım Roma'yı söyledi tartışma alevlendi

Ebru Gündeş Yakarım Roma'yı söyledi tartışma alevlendi

Bodrum Mazı yangınında son duruma ilişkin sosyal medyadan paylaşım yapan oyuncu Berna Laçin'e şarkıcı Gülben Ergen'den çok konuşulacak bir yanıt geldi.

Bodrum yangını Mazı'yı da sardı ve diğer mahallere yayıldı. Türkiye'yi saran yangınları 6'ncı günde de söndürme çalışmaları devam ediyor. Şu anada kadar 119 yangın söndürülürken, 7 yangın devam ediyor. Muğla'nın Bodrum ilçesinde Gökpınar, Yukarı ve Aşağı Mazı mahalleleri ile Armutçuk mevkisinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor. Bodrum'da süren yangın esnasında Ebru Gündeş'in, konserinde "Yakarım Roma'yı da yakarım" şarkısını söylemesini eleştiren ünlü oyuncu Berna Laçin'e, şarkıcı Gülben Ergen'den çok konuşulacak bir tepki geldi.

Türkiye’de günlerdir devam eden orman yangınlarına dair paylaşım yapan Berna Laçin, “Yalıkavak’ta Ebru Gündeş programında ‘Yakarım Roma’yı da yakarım’ diye bütün beldeyi inletiyor, aynı dakikalarda Bodrum’un doğal kalmış tek koyu Mazı yangından tahliye ediliyor. Distopik film olsa bu kadar olmaz!” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin birçok bölgesinde yangınlar devam ederken Berna Laçin, Bodrum’da sahne alan Ebru Gündeş’in “Yakarım Roma’yı” şarkısını okumasını eleştirdi. Gülben Ergen bu paylaşıma “Berna bu nasıl yorum… Repertuardan şarkı cımbızlamak, ülke yanarken provake etmek sana hiç yakışmadı" diye tepki gösterdi.

“Berna bu nasıl bir yorum!” diyen Ergen, “O sahnede aylardır yaşam mücadelesi veren müzisyenler var. Sosyalleşmeyi, müziği, sanatı özlemiş insanlar var. Yasaklardan yeni çıkıldı. Repertuvardan şarkı cımbızlamak ve bu acıyla, ülke yanarken, hepimiz perişanken, provoke etmek sana hiç yakışmadı” ifadelerini kullandı.

Bu sözlere yanıt veren Laçin, “Repertuvar seçimine şaşkınlığımla, müzisyenlerin para kazanması arasındaki bağlantıyı kuramasam da, geliri en az olan sahne sanatlarının bir mensubu olarak pandemi mağduriyetini yeterince yakından biliyorum. Hassasiyetime saygı beklemeyeyim en iyisi, ben bakış açına saygı duymakla yetineyim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler