Ebeköy’deki arazi kavgasında ölü sayısı 2'ye yükseldi! Amca-yeğen vefat etti, 2 ağır yaralı

Ebeköy’deki arazi kavgasında ölü sayısı 2'ye yükseldi! Amca-yeğen vefat etti, 2 ağır yaralı

Bursa'nın Yenişehir ilçesi Ebeköy Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı kavgası cinayetle bitti. Av tüfeğiyle husumetlilerine mermi yağdıran şahıs, 17 yaşındaki İ.S. ve 58 yaşındaki amcası B.S.'yi öldürdü, ağır yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Ebeköy’de iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen kanlı olayda 17 yaşındaki İ.S. ve 58 yaşındaki amcası B.S. kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirirken, 2 kişi de ağır yaralandı.

4 KİŞİYE KURŞUN YAĞDIRDI
Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 civarında Bursa'nın Yenişehir ilçesi Ebeköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ş.Y isimli şahıs av tüfeği ile aynı aileden 4 kişiye kurşun yağdırdı.,

AMCA-YEĞEN HASTANEDE CAN VERDİ

Ebeköy’de ikamet eden Ş.Y isimli şahıs aynı mahallede oturan O.S., İ.S., B.S., ve B.S. isimli şahısları av tüfeğiyle vurdu. Çıkan olayda yaralan 17 yaşındaki İ.S ve 58 yaşındaki B.S isimli amca yeğen kaldırıldığı Yenişehir devlet hastanesinde hayatını kaybederken diğer yaralılar Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
Olaydan sonra jandarma ekipleri tarafından yakalanan Ş.Y isimli şahıs gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.
a.jpgaaaaa.jpgaaaa.jpgaa-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.