Düzce'deki trafik kazası

Düzce'deki trafik kazası

DÜZCE (AA) - Düzce'de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 20 yaşındaki Gizem Şahin, toprağa...

DÜZCE (AA) - Düzce'de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 20 yaşındaki Gizem Şahin, toprağa verildi.

Kurtsuyu sapağı mevkisinde dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan ve buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 20 yaşındaki Gizem Şahin'in cenazesi, Yığılca ilçesine bağlı Tıraşlar köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Şahin'in 2 kardeşi olduğu ve bir tekstil fabrikasında çalıştığı öğrenildi.

- Olay

Gizem Şahin (20) idaresindeki 81 DR 006 plakalı otomobil, Kurtsuyu sapağı mevkisinde Akçakoca istikametinde seyrederken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak Düzce istikametine giden A.D idaresindeki 81 DS 036 plakalı kamyon ile çarpışmıştı. Kazada ağır yaralanan Şahin, kaldırıldığı Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :