Durali Göğüş'ten dik duruşun kitabı: Söylemeden Duyanlar

Durali Göğüş'ten dik duruşun kitabı: Söylemeden Duyanlar

Konya'da eğitimci yazar Durali Göğüş'ün 'Söylemeden Duyanlar' adlı kitabı okuyucu ile buluştu. Memleket.com.tr'de yazıları ilgiyle takip edilen Göğüş, kitabında insanlığı sömüren kapitalist küreselcilere karşı dik bir duruş güçlü bir bakış vurgusu yapıyor

Konya'da eğitimci yazar Durali Göğüş'ün 'Söylemeden Duyanlar' adlı kitabı okuyucu ile buluştu. Memleket.com.tr'de yazıları ilgiyle takip edilen Göğüş, kitabında Allah-ü Teala'nın yer yüzünde halife kıldığı insanoğlunun inancı ve eşref-i mahlukat olmaya yaraşır bakış açısında olmasının gerekliliğine işaret ederken, milletin temeli aileyi çökertmeyi hedef alan, kültürel sapkınlık ve şer odaklarına geçit vermeyecek bir ahlak toplumu ve insanlığı sömüren kapitalist küreselcilere karşı dik bir duruş güçlü bir bakış vurgusu yapıyor.

durali-gogus-soylemeden-duyanlar.jpg

Durali Göğüş kitabı 'Söylemeden Duyanlar'ın ön sözünde şu ifadeleri kullandı:

Bakış.. Bizleri varlıklara halife kılan mükemmelliği sağlayan yaratana inançla bakışı olmalı insanın.

İman dolu kalplerimizde vicdanla birlikte merhameti dağlar kadar yüce bir bakışı olmalı insanın. Aciz yoksul ve yetimleri kucaklayan ana yüreği bir bakışı olmalı insanın

Eşrefi mahlukat zırhıyla süslemiş şeref ve onur vermiş Yaratanın emrine itaat eden bir bakışı olmalı insanın.

Zalime zulümle abad olunamayacağı mesajı veren bir bakış olmalı insanın. 'Yaşıyoruz işte'cilere yanlışı bıraktırmayı anlatan bir bakışı olmalı insanın.

Haksızlık karşısında susan değil, dik duruşunu ve iradesini ortaya koyan bir bakışı olmalı insanın.

Fırat'ın kenarında bir kurt kuzuyu kaparsa, onun hesabı Ōmer'den sorulur vicdanında bir bakışı olmalı insanın.

Milletin temeli aileyi çökertmeyi hedef alan, kültürel sapkınlık ve şer odaklarına geçit vermeyecek bir ahlak toplumu oluşturma bakışı olmalı insanın.

Emperyalist saldırılarda mazlumların yanında olma şuurunda bir bakışı olmalı insanın. Bu kitabı yazarken insanlığı sömüren kapitalist küreselcilere karşı dik bir duruş güçlü bir bakışımız olmalı dedik.

Olduğumuz yer, baktığımız nokta ve bakış açımız fikirlerimize karakterimize şekil vermiştir her daim. Kitabımızın içerisinde yüreğimizden ve ecdadığın ruhundan aldığımız ilhamla bakışımız döküldü kalemimizden.

Yüreklerde bir kıvılcım oluşturması temennisiyle faydalı okumalar..

durali-gogus-kimdir.jpg

DURALİ GÖĞÜŞ KİMDİR?

Durali Göğüş 1966 yılında Konya'nın Güneysınır ilçesi Ağaçoba’da dünyaya geldi. İlk, orta, lise öğrenimini Konya’da tamamlayan Göğüş, Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Durali Göğüi, üniversite öğreniminden sonra 1989 yılında Kars, Arpaçay Tepeköy Köyü İlkokulunda öğretmenliğe başladı. Bingöl ve Konya’da öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2006 yılından itibaren bilgisayar formatörlüğü, öğretmenevi ve okullarda müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı görevlerinde bulundu.

Göğüş, 2014 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Alanında yüksek lisans yaptı.

Durali Göğüş 5 Aralık 2014 tarihinde Konya Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu’nda müdür olarak göreve başladı.

Değişik vakıf ve derneklerde gönüllü olarak çalışmalarda bulunan Durali Göğüş'ün, eğitim siteleri ve Memleket.com.tr'de haftalık yazıları yayınlanmaktadır.

Almanca dili bilen Durali Göğüş, evli ve 5 çocuk babasıdır.

durali-gogus-soylemeden-duyanlar2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.