'Dur' ihtarına uymayan sürücü polis aracına çarpıp kaçtı! Kovalamaca sonucu yakalanan şahıs hırsız çıktı

'Dur' ihtarına uymayan sürücü polis aracına çarpıp kaçtı! Kovalamaca sonucu yakalanan şahıs hırsız çıktı

Kahramanmaraş'ta polisin 'dur' ihtarına uymayan ve ekip aracına çarparak kaçan sürücü kovalamaca sonrasında Batı Çevre Yolunda yakalandı. Yakalanan şahsın GBT'de hırsızlıktan kaydının olduğu belirlendi.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan ve ekip aracına çarparak kaçan sürücü kovalamaca sonunda yakalandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı uygulama yapan polis ekipleri, Menderes Mahallesi'nde 46 BU 885 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. 

Ekiplerin ihtarına uymayan Madalyonlu Kavşak'ta da polis aracına çarparak kaçan sürücünün aracı, kovalamacanın ardından Batı Çevre Yolunda durduruldu.

2.jpg

Otomobil sürücüsü Y.E.K'nin yapılan Genel Bilgi Taraması'nda (GBT) hırsızlıktan kaydının olduğu belirlendi.

Y.E.K., kendisini görüntüleyen gazetecilerin, neden kaçtın sorusuna, "Ben gündüz 2-3 gibi içtim. Alkol bir gün sonrasına kadar çıkıyor diye düşündüğüm için kaçtım." dedi.

Gözaltına alınan şüpheliye cezai işlem uygulanacağı öğrenildi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.