Dünya Yaşlılar Günü

Dünya Yaşlılar Günü

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci:- "AK Parti olarak kapımız ve gönlümüz toplumun her kesimine açıktır"

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir program düzenledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, partinin Sütlüce'deki il başkanlığında Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen program, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci'nin katılımıyla gerçekleşti.

Burada, davetlilere bir konuşma yapan Temurci, yaşlıların tecrübelerinden, deneyimlerinden ve bilgilerinden yararlanan bir nesil olarak çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Büyüklerin her zaman kendilerine yol gösterdiğini ve onların dualarına talip olduklarını aktaran Temurci, "Gençlerimiz zorluklar karşısında dimdik duran atalarımızın tecrübelerinden faydalanmalıdır. Allah onların eksikliğini vermesin. Geldiniz, gönüllerimize huzur verdiniz. Allah hepinizden razı olsun. AK Parti olarak kapımız ve gönlümüz toplumun her kesimine açıktır." ifadelerini kullandı.

Temurci, sadece siyaset yapmadıklarını, bir dava olarak gördükleri bu kutlu yolda büyüklerin destek ve düşüncelerinin kendileri için kıymetli olduğunu vurguladı.

Programda ilçelerden gelen yaşlılara "Aktif Yaşlanma Elçisi" sertifikaları İl Başkanı Temurci ve İl Sosyal Politikalar Başkanı Habibe Çiftçioğlu Başer tarafından takdim edildi.

Program, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Orkestrası eşliğinde Türk sanat müziği sanatçısı İsmail Yılmaz'ın verdiği konserle sona erdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :