Dünya Gençler Kürek Şampiyonası

Dünya Gençler Kürek Şampiyonası

Milli sporcular Naim Talha Güneş tek çifte, Aydın İnanç Şahin ile İsmail Ali Bekiroğlu ise iki tek kategori̇si̇nde adlarını finale yazdırdı

ANKARA (AA) - Litvanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Gençler Kürek Şampiyonası'nda milli sporcular Naim Talha Güneş tek çifte, Aydın İnanç Şahin ile İsmail Ali Bekiroğlu ikilisi ise iki tek kategori̇si̇nde finale kaldı.

Trakai kentinde düzenlenen ve yarın sona erecek organizasyonda Türk sporcular, iki kategoride finalde mücadele etme hakkı kazandı.

Erkekler tek çifte kategorisinde yarışan milli kürekçi Naim Talha Güneş, yarı finalde elde ettiği 07:23.670'lik dereceyle serisini üçüncü sırada tamamlayarak finale kaldı.

Erkekler iki tek branşında mücadele eden Aydın İnanç Şahin ile İsmail Ali Bekiroğlu ikilisi ise 06:58.640'lık süresiyle serisini ikinci sırada bitirerek adlarını finale yazdırdı.

Erkekler dört tek dümencili kategorisinde yer alan Emre Kubilay Oğuz, Enes Gök, Barış Ertürk, Derviş Kemal Özdemir ve Barış Can Aydemir'den oluşan takım ise B Finali'nde dünya yedinciliği için kürek çekecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :