Düğünü kana buladılar! Silah ve bıçakla 2 kişi yaralandı

Düğünü kana buladılar! Silah ve bıçakla 2 kişi yaralandı

Adana'da bir düğünde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polisin kalabalığı biber gazıyla dağıttığı olayın zanlısını arama çalışmaları devam ediyor

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir düğünde iki grubun tartışması büyüdü. Kavgaya dönüşen olayda 1 kişi bıçakla, bir şahıs da silahla vuruldu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olayın faili olduğu iddia edilen D.D.'nin peşine düştü.

DÜĞÜN SALONUNDA KAVGA

Adana'nın Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi Mücahitler Caddesi üzerinde bulunan düğün salonun içerisinde meydana gelen olayda, düğün salonunda iki grup arasında henüz belirlenemeyen sebepten tartışma çıktı.

SİLAH VE BIÇAKLA 2 KİŞİ YARALANDI

Tartışma kısa sürede bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi bıçaklanarak bir kişi de tabancayla vurularak yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İsmi öğrenilemeyen iki yaralı yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı.

POLİS BİBER GAZI KULLANMAK ZORUNDA KALDI

Olay yerine gelen polis, kavga eden kalabalığı biber gazı kullanarak dağıttı. Daha sonra düğün salonunda inceleme yapan polisler, olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak ile tabancayı ele geçirdi.

EKİPLER KAÇAN SALDIRGANIN PEŞİNDE

Polis ekipleri kavgada iki kişiyi yaraladığı iddia edilen K.D.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Düğünü kana buladılar! Silah ve bıçakla 2 kişi yaralandı

Düğünü kana buladılar! Silah ve bıçakla 2 kişi yaralandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.