Düğünü kana buladı! 2 kişiyi öldüren 8 kişiyi de yaralayan maganda tutuklandı

Düğünü kana buladı! 2 kişiyi öldüren 8 kişiyi de yaralayan maganda tutuklandı

Balıkesir'de dün bir sünnet düğününde rastgele silahını ateşleyerek 1'i çocuk 2 kişinin ölümüne ve 8 kişinin yaralanmasına sebep olan maganda tutuklandı.

Balıkesir'de dün bir sünnet düğününde rastgele silahını ateşleyen alkollü şahıs 1'i çocuk 2 kişinin ölümüne ve 8 kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Dün Gümüşçeşme Mahallesi Ganibey Caddesi’nde düzenlenen bir sünnet düğünde aşırı alkollü olduğu öğrenilen S.A'nın rastgele ateş etmesi sonucu 3 yaşındaki K.D. ve 31 yaşındaki E.G. adlı hayatını kaybederken, 1'i ağır 8 kişi de yaralanmıştı.

dugunn.jpg

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan S.A.'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Bugün adliyeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatını kaybeden iki kişinin ise cenazelerinin yarın defnedileceği öğrenildi.

ddd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.