Düğünde taşlı sopalı kavga! 2’si ağır 11 yaralı

Düğünde taşlı sopalı kavga! 2’si ağır 11 yaralı

Manisa'nın Kula ilçesinde bir düğünde çıkan kavgada taş, sopa ve kesici aletlerle 11 kişi yaralandı. Yaralıların 2'sinin durumu ağır. Olayla ilgili 10 kişi gözaltına alınırken, hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemi alındı

Manisa'nın Kula ilçesinde düğünde çıkan kavgada 2'si ağır 11 kişi yaralandı. Olayla ilgili 10 kişi yakalandı.

DÜĞÜNDE TAŞ, SOPA VE KESİCİ ALETLE KAVGA

Olay, saat 22.30 sıralarında Kula ilçesine bağlı Seyitali Mahallesi Gargar Küme Evleri'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede düğün merasimi yapıldığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve kesici aletlerin kullanıldığı kavga için olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

2'si AĞIR 11 KİŞİ YARALANDI

Emniyet güçleri olay yerini kısa sürede kontrol altına alınırken, çeşitli yerlerinden yaralanan 11 kişi ambulanslar ve vatandaşlar kendi imkanları ile Kula Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar F.G.(42), Ü.B.(14), E.B.(36), R.U.(18), M.E.G.(42), A.B.(38), T.Y.(19), F.B.(23), B.B.(18), C.E.(27) ve E.B.(37) Kula Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan R.U.(18) ve T.Y.(19) ile ağır yaralı M.E.G.(42) ve A.B.(38) çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.

HASTANE BAHÇESİNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Emniyet güçleri, hastane bahçesinde toplanan tarafların yeniden bir taşkınlık yapmaması için hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemi aldı.

10 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan olayla ilgili olduğu tespit edilen 10 kişi de, ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüpheli 10 şahsın akıbetleri, emniyette tamamlanacak işlemlerin ardından belli olacak.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.