Düğünde başlayan kavga evde devam etti! Silahlar ateşlendi, Gülten Şencan öldü

Düğünde başlayan kavga evde devam etti! Silahlar ateşlendi, Gülten Şencan öldü

Kocaeli Kandıra'da iki aile arasında bir düğünde çıkan tartışma büyüdü. Evde devam eden silahlı kavgada ağır yaralanan 42 yaşındaki Gülten Şencan yaşamını yitirdi

Kocaeli’de bir düğünde iki aile arasında çıkan tartışma büyüdü. İki kuzenin silahlarını alıp gittiği evde yaşanan silahlı kavgada yaralanan Gülten Şencan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, saat 20.00 sıralarında Kocaeli'nin Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, geçen hafta iki aile arasında Kandıra'daki bir düğünde tartışma yaşandı. Aralarındaki husumetin büyümesi üzerine T.Ö. ve T.D. adlı iki kuzen, karşı tarafın yaşadığı eve geldi.

GÜLTEN ŞENCAN ÖLDÜ, İKİ KUZEN YARALI

Aileler arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. T.Ö. ve T.D.'nin her ikisi de yaralanırken, diğer aileden de Gülten Şencan’ın yaralandığı öğrenildi. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 42 yaşındaki Gülten Şencan, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

a.jpgaa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.