Düğün sezonu sürüyor! Evlenecek çiftlere mutfak dekorasyonu ipuçları

Düğün sezonu sürüyor! Evlenecek çiftlere mutfak dekorasyonu ipuçları

Düğün sezonunun açılması ve salgın yasaklarının kalkmasıyla yaşam alanlarını dekore etme heyecanı sardı. Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi mutfağını yenilemek isteyenlere önemli ipuçları verdi

Düğün sezonunun açılması ve pandemi yasaklarının kalkmasıyla yeni evlenenleri, yaşam alanlarını dekore etme heyecanı sardı. Yeni evlenenlerin yanı sıra mutfağını yenilemek isteyenlere önemli tüyolar veren Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi, önerileriyle huzurlu mutfaklara kavuşmanızı sağlıyor.

2.jpg

Yaz sezonunun başlaması ve yasakların kalkmasıyla yeni evlenen çiftleri tatlı bir telaş aldı. Kısa zamanda mutfağını yenilemek isteyenlere hayat kurtaran öneriler sunan Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi, mutfak dekorasyonunda aileye katılacak çocukların da unutulmaması gerektiğini öneriyor.

3.jpg

Güvenli bir mutfak olması adına köşeli tasarımların tercih edilmemesi gerektiğini vurgulayan Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi, “Mutfak mobilyalarının kullanım ömürlerinin 15 yıl gibi bir ortalaması olduğunu düşünürsek trendin yarattığı çekici ama çabuk tükenecek keskin kontrastlı tasarımlardan uzak durmak gerekiyor. Baktıkça keyif alabileceğiniz renklere odaklanın. Seçimleri kişisel tercihlerinize göre yapın. Tezgâh alanınızı oldukça geniş tutun ve özellikle yeni evli çiftlerin gelen hediyelerden dolayı depolama alanına ihtiyaç duyacakları için geniş hacimli dolapları ve kiler görevi gören tasarımları tercih edin”dedi.

1.jpg

“Mutfak Tasarımının Odağı Sizsiniz”

Her ne kadar yeni evlenen çiftlerin birçoğunun bütçelerini aileleri karşılıyor olsa da mutfağı en çok kullanacak kişinin konfor alanı hesaplanarak dekore edilmesi gerektiğini belirten Bodrum Mutfak Mobilya tasarım ekibi, “Mutfak, aynı zamanda uzun sohbetlerin ve ortak paylaşımların yapılacağı bir yaşam alanı. O yüzden tamamen kendi zevk ve isteklerinizi baz alın. Öncelikle ihtiyaçlar doğrultusunda yemek hazırlama, pişirme ve depolama alanlarının detayları belirlenmelidir.

4.jpg

Tasarımda bir doğru varsa o da sizsiniz. Çünkü alan tasarıma, tasarım da alana uygun olarak değişkenlik gösterebilir, bu yüzden başrolde siz kalmalısınız. Baktıkça sıkılmayacağınız, dönüştürmekten keyif alacağınız tasarımlara öncelik verin. Renk tonlarını zevkinize göre kombinleyin. Hayalinizdeki tasarımlardan asla vazgeçmeyin. Farklı kalitede malzeme seçenekleriyle hayalinizdeki mutfağa kavuşabileceğinizi unutmayın” dedi.

5.jpg

Mutfak dekorasyonunda çocukların da unutulmaması gerektiğini söyleyen tasarım ekibi, “Güvenli bir mutfak için özellikle köşeli tasarımlardan kaçının.

6.jpg

Çekmece ve dolaplarda mutlaka fren sistemli tercihler yapın. Tezgâh alanınızı olabildiğince geniş tutun. Özellikle yeni evlenecek çiftler, bolca saklama veya depolama alanına ihtiyaç duyacaklarını unutmasınlar. O yüzden geniş çekmeceli ve kiler görevi gören tasarımlara öncelik verin” dedi.

7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.