Düğün salonunu sel bastı! Masaların üstüne çıkan davetliler camlar kırılınca nefes aldı

İki gündür şiddetli yağışın hayatı felç ettiği Burdur'da, bu akşam bir düğün salonunu sel bastı. Davetliler masaların üzerine çıkarak sel sularından kurtulmaya çalışırken, dehşete düşüren o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Burdur'da şiddetli yağış etkisini sürdürürken, bir düğün salonunu sel bastı. Davetliler canlarını masaların üzerine çıkarak kurtarırken, düğünde zor anlar yaşayan misafirler salonun kapı ve camlarının kırılıp suyun boşaltılmasıyla derin bir nefes aldı. Düğün iptal olurken, o korku dolu anlar saniye saniye kaydedildi.

OTELİN DÜĞÜN SALONUNU SEL BASTI
Burdur'da dün başlayan şiddetli yağmur hayatı felç etti. Yağmur nedeniyle bir çok bölgede sel meydana gelirken vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bugün bir otelin düğün salonunda yapılan organizasyon esnasında misafirler korku dolu anlar yaşadı.

MASALARIN ÜZERİNE ÇIKTILAR

Düğünün başlamasına kısa bir süre kala salonu dolduran sel suları sebebiyle misafirler, çocuklarıyla birlikte sandalyelerin sürüklendiği salonda masalara çıkarak kendilerini korumaya çalıştı.

KAPI VE CAMLARI KIRIP SEL SUYUNU BOŞALTTI

Sel sularını görevlilerin kapı ve camları kırarak boşaltmasıyla yaralanma ve can kaybı olmaması teselli kaynağı oldu.

Otel sahibi Anıl Şahin, "Bir anda sel geldi, elimizden geleni yaptık. düğün organizasyonunu iptal ettik. Allah'tan can kaybımız yok“ dedi.

ttttttt.jpgtttt.jpgtt.jpgttttt.jpgtttttttt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.