Düğün gecesi "demokrasi nöbeti" tuttular

Düğün gecesi "demokrasi nöbeti" tuttular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önünde yapılan darbe girişimini protesto gösterilerine yeni evlenen Akbaba çifti de gelinlik ve damatlıkla katıldı- Ömer Fatih Akbaba: "Eşimle birlikte bir ömür boyu Türkiye'nin ve Türk milletinin selameti ve b

İSTANBUL (AA) - SELAMİ KÜÇÜKOĞLU - Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önünde tutulan "demokrasi nöbeti"ne yeni evlenen Akbaba çifti de gelinlik ve damatlıkla katıldı.

Damat Ömer Akbaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Düğün gecesi darbe girişimini yapanları protesto edenlerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu kelimelerle anlatamayacağını belirten Akbaba, şöyle konuştu:

"Fotoğraf çekimleri bitti, şimdi de alanlardayız. Eşimle birlikte bir ömür boyu Türkiye'nin ve Türk milletinin selameti ve birliğinin korunması için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Elimizde Türk bayrağımızla bugün buradayız. Bizler de diğer vatandaşlar gibi nöbet tutmaya devam edeceğiz. Son darbe girişiminde ilk değil sürekli yapmaya çalıştıkları bir iş, hükümeti yıpratmaya çalışıyorlar ve bu son olmayacak. Fakat bizler bu darbe girişiminde bulunanların ve onlara destek olanların köklerini topraktan kazıyana kadar alanlarda olacağız."

Akbaba, artık öyle kolay kolay kimsenin darbe yapamayacağını aktardı.

Türk milletinin darbeye karşı olan tutumunu tüm dünyanın gördüğünü dile getiren Akbaba, "İnşallah bir daha bu ülkenin bütünlüğüne göz diken hainler çıkmaz." diye konuştu.

Bazı vatandaşlar da Akbaba çiftini görünce, "Helal olsun size. Türkiye sizinle gurur duyuyor." diyerek onlara mutluluklar diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :