Düğün arifesinde evleri yandı

Düğün arifesinde evleri yandı

Efeler ilçesinde yarın evlenecek çiftin yaşayacağı evde çıkan yangın, büyük hasara yol açtı- Yarın düğün yapacak Candan Coşar:- "Yanan eşyalar hep çeyizdi. Her şey alt üst oldu. Moral olarak çöktük. Düğün arifesinde sevincimiz kursağımızda kaldı"

AYDIN (AA) - Aydın'ın merkez Efeler ilçesinde, yarın evlenecek çiftin yaşayacakları evde çıkan yangın, büyük hasara neden oldu.

Kurtuluş Mahallesi'nde Candan Coşar'a (30) ait 4. kattaki evde, çalışan bulaşık makinesi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı alev aldı.

Bu sırada mutfakta yemek yapan Candan Coşar'ın annesi Ayşen Karabacak (65), alevleri görünce torunu Burak Efe'yi (10) alarak panikle evden dışarı çıktı.

Durumu cep telefonuyla itfaiyeye bildiren Burak Efe, daha sonra aradığı annesini de bilgilendirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını yan taraftaki binalara sıçramadan söndürdü.

Candan Coşar, gazetecilere, yangın çıktığı sırada düğün için nişanlısıyla alışveriş yaptıklarını, haberi duyar duymaz koşarak eve geldiklerini söyledi.

Yangının çamaşır makinesinden çıktığının söylendiğini belirten Coşar, "Herkesin başına gelebilirdi, bizim başımıza geldi. O kadar emek sarf ettik. Aslında düğünümü iptal etmem gerekiyor ama çok masraf ettik o yüzden düğünü yapacağız. Bu evi 2 sene önce almıştık. Yanan eşyalar hep çeyizdi. Her şey alt üst oldu. Moral olarak çöktük. Düğün arifesi sevincimiz kursağımızda kaldı." dedi.

Evi ve içinde bulunan eşyaları yeni aldıklarını dile getiren Coşar, annesi ve yeğeninin yangından zarar görmemelerinin en büyük tesellileri olduğunu sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :