Duba üzerinde uyuyan 2 garsonun denizde kaybolması

Duba üzerinde uyuyan 2 garsonun denizde kaybolması

Çeşme ilçesinde denizde kaybolan iki garsonu arama çalışmaları sürüyor

İZMİR (AA) - Çeşme ilçesinde dün üzerinde uyudukları, kıyıya bağlı dubanın halatlarının kopması sonucu denizde sürüklenerek kaybolan iki garsonu arama çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, kendilerinden haber alınamayan Çınar Gürses ile Serdar Yalçın'ın bulunması için Sahil Güvenlik ekiplerinin denizden ve karadan başlattığı arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Arama çalışmaları Sahil Güvenlik Ege Bölge Deniz komutanlığına bağlı 4 bot tarafından dönüşümlü şekilde aralıksız devam ettirilirken, çalışmalara bugün Sahil Güvenlik kurtarma gemisi "Dost" da katıldı. Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı'na bağlı helikopter ve uçakların da gündüz saatlerinde havadan arama çalışmalarına destek verdiği öğrenildi.

Kayıp 2 kişinin bulunması için yoğun çaba harcayan ekiplerin şu ana kadar herhangi bir ize rastlayamadığı bildirildi.

Öte yandan kayıp kişilerin açık denize sürüklenmiş olabilecekleri ihtimali üzerine Yunan yetkililerin bilgilendirildiği öğrenildi.

Gürses ve Yalçın, Alaçatı'da garsonluk yaptıkları işletmedeki mesailerinin ardından sahilde kıyıya bağlı dubalardan birinin üzerinde uyuyakalmış, dün sabaha karşı şiddetini artıran rüzgarın etkisiyle halatları kopan dubayla açığa sürüklenen garsonlar denizde kaybolmuştu.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :