Dost ülke Cumhurbaşkanları Konya'da buluştu! Aliyev ve Tatar'dan sıcak görüşme

Dost ülke Cumhurbaşkanları Konya'da buluştu! Aliyev ve Tatar'dan sıcak görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle 5. İslami Dayanışma Oyunları Açılış Seremonisine katılmak üzere Konya'ya gelen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar samimi bir görüşme gerçekleştirdi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle 5. İslami Dayanışma Oyunları Açılış Seremonisine katılmak üzere Konya'ya geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Konya'da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile buluştu. KKTC Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Tatar, burada Aliyev ile yaklaşık 40 dakika süren görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Aliyev'e Kıbrıs konusunda bilgi veren Tatar, Türkiye ile uyum içinde bir politika yürüttüklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, görüşmenin son derece samimi bir ortamda geçtiğini kaydederek, iki ülke arasındaki karşılıklı münasebetlerin gelişmesi için değerlendirmelerde bulunulduğunu da açıkladı.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.