Dost Eli Ramazan’da birçok ihtiyaç sahibi aileye ulaşacak

Dost Eli Ramazan’da birçok ihtiyaç sahibi aileye ulaşacak

Dost Eli Derneği Ramazan ayına özel yapılacak çalışmalarla yurt içi ve yurt dışında birçok ihtiyaç sahibi aileye ulaşacak.

Yurtiçi 100TL., yurtdışı 80TL. olarak kumanya bedelini açıklayan Dost Eli Derneği; Yurt içi çalışmalarında ihtiyaç sahibi özellikle eşi vefat etmiş yetimi bol evlerde iftar sofraları açacak. Gönüllü ev hanımlarının hazırladığı yemeklerle aileler ziyaret edilecek ve yapılan iftarla bu evlerde güzel bir birliktelik sağlanacak. Dernek ayrıca;  Konya’nın yakın çevre ilçelerinde bulunan yetimlere yönelik ise iftar programları ve bayramlık dağıtımları gerçekleştirilecek ve yurt dışında Arakan, Filistin, Nijer olmak üzere 12 ülkede İftar yemeği programı ile birlikte yetim evlerinin ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde yardım çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Derneğin 2015 yılı Ramazan ayı içerisinde yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi aldığımız Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SEÇER; “Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının tüm kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Dost Eli Derneği olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı içerisinde birçok hayırlı çalışmaların gerçekleşmesi için çalışacağız. Gönüllülerimiz ve bağışçılarımızla el ele verip onlarla birlikte görülmesi, duyulması, elinden tutulması gereken mazlumlara ulaşacağız” dedi.

Başkan Mehmet SEÇER yapılacak yardım çalışmaları hakkında bilgi almak ve destek vermek isteyenler için Dost Eli Derneği merkez binası başta olmak üzere önde gelen alış veriş merkezleri ile şehrin önemli noktalarında faaliyetlerin anlattığı tanıtım stanlarının bulunacağını söyledi. Dernek görevlilerin vatandaşların arzusu üzere fitre, zekât vb. bağışlarını alacağını bu stantlar Ramazan ayı boyunca irtibat noktası olarak hizmet verecek.