Donanma Komutanı Oramiral Kösele, Gölcük Kaymakamlığını ziyaret etti

Donanma Komutanı Oramiral Kösele, Gölcük Kaymakamlığını ziyaret etti

KOCAELİ (AA) - Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'ya ziyarette bulundu.Oramiral Kösele'yi Kaymakamlık girişinde Yazıcı...

KOCAELİ (AA) - Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'ya ziyarette bulundu.

Oramiral Kösele'yi Kaymakamlık girişinde Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile öteki ilgililer karşıladı.

Kaymakamlık anı defterini imzalayan Kösele, kendisini ziyaret eden Yazıcı ve Ellibeş'e iadeyi ziyarette bulunduğunu söyledi.

"Gölcük Donanma Komutanlığı bir yere gidiyor mu?" yönünde bazı tartışmaların yaşandığına, gazetecilerin kafasında soru işaretleri olduğuna işaret eden Kösele, "Hayır. Donanma Komutanlığı Gölcük'te konuşludur. Gölcük'te konuşlanmaya devam edecektir." diye konuştu.

Kösele, bir gazetecinin sorusu üzerine, "Donanma Komutanlığında her şey yolunda. Güvenlikle ilgili bazı tedbirleri, Donanma Komutanlığı içerisinde almak durumundaydık. Takdir edersiniz, bunun Gölcük esnafı ve halkıyla bir ilgisi yoktur. Kendi personelimize de aynı usulleri uyguladık. Bu, tamamen güvenlikle ilgili bir durumdur." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Yazıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kösele'ye teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :