Domino’s Türkiye'den Pizza Günleri! Tüm pizzalar tek fiyata

Domino’s Türkiye'den Pizza Günleri! Tüm pizzalar tek fiyata

Domino’s Türkiye Pizza Günleri başladı. 2 - 12 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan bu efsanevi günlerde, Domino’s’un damak çatlatan tüm pizzaları tek fiyata satışta

Pizzada lezzet tutkunlarının heyecanla beklediği Domino’s Türkiye Pizza Günleri başladı. 2 - 12 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan bu efsanevi günlerde, Domino’s’un damak çatlatan tüm pizzaları tek fiyata sunuluyor. Callypso’dan Mangal Sucuklu’ya, Fit & Fresh’ten Italiano’ya, Vegi’den Bol Malzemos’a enfes çeşitleri cazip fiyatlarla pizza severlerle bir araya getiren Domino’s, Türkiye Pizza Günleri’nde hem cepleri hem sofraları hem de kalpları fethediyor. Domino’s Türkiye Pizza Günleri boyunca Evlere Servis’te büyük boy pizzalar 39,99 TL’den, Gel Al’da ise 2 adet orta boy tüm pizzalar 39,99 TL’den tüketicilerle buluşuyor!

Türkiye’yi pizzaya doyuran Domino’s, geleneksel Domino’s Türkiye Pizza Günleri ile bir kez daha lezzet tutkunlarıyla buluştu. Domino’s 2 - 12 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan muhteşem pizza günlerinde, hem Evlere Servis’te hem de Gel Al’da tüm pizzalar, cazip mi cazip fiyatlarla sofralardaki yerini alıyor.

Dilediğin pizzayı seç

Pizza severlere “daha ne olsun!” dedirten Domino’s Türkiye Pizza Günleri boyunca, damakları şenlendiren eşsiz lezzetler tek fiyata sunuluyor. Callypso’dan Mangal Sucuklu’ya, Fit & Fresh’ten Ballı Hardallı Tavuklu’ya, Vegi’den Bol Malzemos’a, Extravaganza’dan Italiano’ya tüm çeşitlerde müthiş fırsatlar yaratan Domino’s Türkiye Pizza Günleri’nde, Eve Servis’te büyük boy pizzalar 39,99 TL’ye temassız teslimat ile kapınıza kadar geliyor. Pizza severler Gel-Al’da da kampanyaya dahil olabiliyor. Beklemeden Gel Al’da 2 adet orta boy tüm pizzalar, 39,99 TL gibi inanılmaz bir fiyatla hem damakları hem cepleri hem de kalpleri fethediyor!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.