Dolmuş Şoföründen Gazeteciye Ölüm Tehdidi: Emniyet Müdürlüğü Harekete Geçti

Dolmuş Şoföründen Gazeteciye Ölüm Tehdidi: Emniyet Müdürlüğü Harekete Geçti

Afyonkarahisar'da gazeteci Kudret Kuş'u ölümle tehdit eden dolmuş şoförü Tarık Ç., polis tarafından sorgulanacak.

Afyonkarahisar'da yerel bir internet haber sitesinde çalışan gazeteci Kudret Kuş, şehir trafiği ve dolmuşçuların davranışları üzerine yazdığı köşe yazısıyla gündeme geldi. Ancak yazısının ardından aldığı ölüm tehdidiyle sarsıldı.

Ataköy-Çarşı hattında dolmuş şoförü olarak çalıştığı belirtilen Tarık Ç., sosyal medya üzerinden Kuş'a yönelik tehditler savurdu. "Bizi karşı karşıya getirin bu arkadaşla olayları tartışalım" diyerek Kuş'u hedef alan Tarık Ç., "Bir nevi bu arkadaş ekmeğimizle oynuyor. Biz ekmeğimizle oynayanın hayatıyla oynarız. Bir ekmek, bir namus bizde" ifadeleriyle ölüm tehdidinde bulundu.

Olayın duyulması üzerine site yönetimi ve Kuş, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak şikayette bulundu. Polis ekipleri, ölüm tehdidinin ardından Ataköy-Çarşı ve Bayındırlık-Otogar hattında faaliyet gösteren dolmuş şoförlerine yönelik denetim başlattı.

Şikayet üzerine harekete geçen polis, Tarık Ç.'nin ifadesini almak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Afyonkarahisar'da gazetecilere yönelik yapılan bu tür tehditlerin ciddiye alınması ve hukuki süreçlerin takip edilmesi gerektiği vurgulanıyor.

Dolmuş Şoföründen Gazeteciye Ölüm Tehdidi: Emniyet Müdürlüğü Harekete Geçti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler