Dolarla ilgili flaş tahmin! Yılsonuna 9 TL...

Dolarla ilgili flaş tahmin! Yılsonuna 9 TL...

Yıl sonu dolar kuru ne olur sorusunu ekonomist Mert Yılmaz, cevaplarken "Dolar kuru için kendi adımıza bir politika hatası yapmazsak 9 TL’lerin üstü biraz uzak ihtimal gibi gözüküyor." dedi.

Türkiye’nin en çok takip edilen ekonomistlerinden olan Ekonomi gazetecisi Sami Altınkaya’nın sosyal medya kanalına konuk olan Info Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz dolar kuruna ilişkin beklentileri paylaştı.

Mert Yılmaz yıl sonu dolar kuru beklentisiyle ilgili olumlu bir tablo çizdi. Mert Yılmaz dolar kurunda kısa vadede yeni zirvelere uzak olduğumuzu belirtti.

Fed’in tahvil alımlarıyla ilgili düşüncelerini de paylaşan Mert Yılmaz Fed Başkanı Jarome Powell’ın Jacskon Hole toplantısında tahvil alımlarıyla ilgili söylediklerinin piyasalar tarafından olumlu karşılandığını söylerken dolar endeksinde ciddi bir geri çekilme yaşandığını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.