Doktorun hastalara hakaret ettiği iddiası

Doktorun hastalara hakaret ettiği iddiası

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca, Devlet Hastanesinde görevli bir doktorun sosyal paylaşım sitesi üzerinden hastalara küfür ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca, Devlet Hastanesinde görevli bir doktorun sosyal paylaşım sitesi üzerinden hastalara yönelik küfürlü ifadeler kullandığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli ortopedist C.D.Ö. sosyal paylaşım sitesi üzerinden küfür ve hakaret içeren paylaşımlarda bulundu.

Kamu Hastaneleri Birliğinin şikayeti üzerine Cumhuriyet Başsavcılığında doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fergan Genç ise Kırklareli halkına ve hastalara hakaretlerde bulunan doktor hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunduklarını bildirdi.

Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doktorun paylaşımı şiddetle kınadıklarını söyledi.

Tüm Kırklareli halkından özür dilediğini aktaran Genç, "Bunu normal bir insan yapamaz. Ben 26 yıllık doktorum ömrümde böyle bir şey görmedim. Biz gereğini yapacağız. Benim de bir yerim kırılsa ben de oraya gideceğim. Bir kişiye dahi böyle bir söz kullanamaz. Böyle bir şey olabilir mi?. Böyle bir paylaşımı insanın aklı almıyor. Sağlıklı hiç kimsenin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler