Doğum için çıkmıştı! Hem eşini hem karnındaki bebeği öldüren cani yakalandı

Doğum için çıkmıştı! Hem eşini hem karnındaki bebeği öldüren cani yakalandı

Konya'da cezaevinden eşinin doğumu için şikayetini geri çekmesi sonucu çıkan vahşi koca 8 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldürüp, 2 yaşındaki kızını alarak kaçmıştı. Katil Ramazan M., saklandığı yerde yakalandı

Konya'da cezaevinden eşinin doğumu için çıktıktan sonra 8 aylık hamile eşini bıçaklayarak öldüren ve 2 yaşındaki kızını alarak kaçan cinayet zanlısı Ramazan M., saklandığı yerde çocuğuyla birlikte yakalandı.

iha-20210501aw309724-5.jpg

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Karaaslan Sokak'ta bir apartman dairesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, daha önce eşini bıçakladığı için cezaevine giren Ramazan M. (22), 8 aylık hamile olan eşinin doğum yapacağı gerekçesiyle şikayetini geri alması sonucu cezaevinden çıktı.

iha-20210501aw309724-11.jpg

Daha öncede kıskançlık nedeniyle eşiyle sürekli tartıştıkları öğrenilen Ramazan M., iddiaya göre kapının kendisine açılmaması üzerine balkondan eve girerek, 8 aylık hamile eşi Tuğba Menek'i boğazından ve göğüs bölgesinden bıçaklayarak öldürdü.

iha-20210501aw309724-8.jpg

Eşini bıçakladıktan sonra 2 yaşındaki kızını alıp kaçan cinayet zanlısı Ramazan M.'yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

iha-20210501aw309724-2.jpg

Yapılan araştırmaların ardından cinayet zanlısı Ramazan M., saklandığı yerde yanında çocuğuyla birlikte yakalandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan M.'nin uyuşturucu, hırsızlık, yaralamadan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.

Doğum için çıkmıştı! Hem eşini hem karnındaki bebeği öldüren cani yakalandı

Öte yandan, Ramazan M.'nin bir sosyal medya hesabından paylaştığı, "Ramazan M. Deyince daha çok düşüneceksin geleceğim günü" yazarak yaptığı paylaşımı ise dikkat çekti.

iha-20210501aw309724-10.jpg

"Karısını önceden de bıçakladığını duyduk"

Apartman komşusu İbrahim Danışık, Ramazan M.'nin ailesinin 8-9 ay önce apartmana taşındıklarını söyledi.

iha-20210501aw309724-1.jpg

Ramazan M.'nin karısıyla tartıştıktan sonra daha önceden de bıçakladığını ve bu yüzden hapse girdiğini anlatan İbrahim Danışık, "Karısı 7-8 aylık hamileymiş. Çocuk doğmak üzere olunca karısı şikayetini geri almış gelince de bıçaklamış öldürmüş kadını. Çocuğu alıp gitmiş. Bir kere önceden karısının bacağını bıçakladığını duyduk onun dışında bir şey yok. Gelmiş evinin balkonuna tırmanmış. Çıktıktan sonra geri inmiş, çocuğu alıp kaçmış gitmiş. Halüsinasyon görüyormuş, eroin içiyormuş galiba. Uyuşturucu içtiği söyleniyor, bilmiyoruz detaylı" ifadelerini kullandı.

Doğum için çıkmıştı! Hem eşini hem karnındaki bebeği öldüren cani yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.