Dizi setlerinde yaşanan inanılmaz kazalar
İzleyicilerin beğeni ile izlediği diziler aslında o kadar da kolay ortaya çıkmıyor
Bazı oyuncular çekim sırasında set kazalarına maruz kalıyor. Kimi ayağını, kimi parmağını kırıyor, kimi ise ölümden dönüyor...
■ Burhan Altıntop: "Muhteşem Yüzyıl'm başrol oyuncusu Halit Ergenç'in kınlan ayağın dan sonra dizide Kanuni Sultan Süleyman'ın cariyelerine eğitim veren hadım edilmiş 'Gü lağa' olarak ortaya çıkan Engin Günaydın da elini sakatladı. Altıntop, "Biraz daha gerçekçi olsun derken ayanını kaçırdı ğtmı düşünüyorum. Karakterin bir den bire ters döndüğü bir sahne var, benim için çok zor bir sahneydi. Masayı dağıtmam gerekiyordu ama kendim dağıİdım" dedi.
Kavga sahnesinde
■ Dolunay Soysert:
'Cam' adlı tiyatro oyununda rol alan Dolunay Soysert, sahnede sağ elinin başparmağını kırdı. Soysert, oyunda Deniz Çakır ve Selen Üçer ile saç saça kavga ederken parmağım kırdığını açıkladı. Parmağına bandaj takılan Soysert oyun sırasında ise bandajı çıkarmak zorunda kalıyor.
Kılıç dersi alırken
■ Halit Ergenç:
Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç kılıç dersi aldığı sırada kötü bir kaza geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan Ergenç in ayak bileğinde kırık tespit edileli. Alçıya alınan ayağıyla çekimlere devam eden ünlü oyuncu adeta dizinin kaderini değiştirdi.
Ayağı alçıda çekime devam
Melike Güner: Doktorlar dizisinin otoriter ama bir o kadar da duygusal karakteri Zenan'ı canlandıran Melike Güner geçtiğimiz haftalarda ayağını kırdı. Güner'in başına bu olay çekimler için gittiği Anadolu Sağlık Merkezi'nde arabasından inerken geldi.
Güzel oyuncunun üç hafta boyunca ayağının alçıda kalacağı öğrenildi. Ayağının üzerine basmaması gereken Güner ertesi gün yine kamera karşısına geçti.
Kafasına demir kapı düşünce
Selin Demiratar: Ünlü oyuncu Selin Demiratar rol aldığı Adanalı dizisinde başına gelenleri anlattı:
"Adanalı dizisinin setinde kafama kocaman bir demir kapı düştü. Ben kapıdan çıkıyordum, yakın plan bir çekimdi. Tam çıkarken, kapıyı tutanlar nedense bıraktılar ve kapı üzerime yıkıldı. Bir süre kendime gelemedim. Beyin kanaması geçirebilirdim, ölebilirdim, felç kalabilirdim."
Benzinlikte büyük panik
Tuba Büyüküstün: Genç oyuncu Tuba Büyüküstün, Cansel Elçinle başrollerini paylaştığı! 'Gönülçelen' dizisinin setinde büyük bir kaza atlattı. Büyüküstün dizinin benzin istasyonundaki çekimlileri sırasında jeneratörlerin patlaması ile büyük korku yaşadı. Büyüküstün ve diğer oyuncular güçlükle kendine gelebildi.
Bugün