Diyarbakır'daki terör saldırısı

Diyarbakır'daki terör saldırısı

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu:- "Diyarbakır'da meydana gelen menfur terörist saldırıyı bütün nefretimle lanetliyor, bu alçak saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum"

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Diyarbakır'da meydana gelen menfur terörist saldırıyı bütün nefretimle lanetliyor, bu alçak saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Diyarbakır'da bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin bir mesajı yayımlayan Karamollaoğlu, teröristlerin hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklarını belirtti.

Karamollaoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Diyarbakır'da meydana gelen menfur terörist saldırıyı bütün nefretimle lanetliyor, bu alçak saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Millet olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla sarsılıyoruz. Ancak, Türkiye tarihi geçmişi ve engin tecrübesi ile büyük bir devlettir. Aziz milletimiz en zor dönemlerde, en zor badireleri atlatmıştır. Bu karanlık dönemi de el ele, omuz omuza vererek atlatacaktır. Terör yoluyla Türkiye'de kin ve nefret ortamı oluşturmaya çalışanlara asla fırsat vermeyecektir. Ne terörist unsurlar ne de terörü maşa olarak kullananlar, milletimizin basiret ve feraseti, güvenlik güçlerimizin sarsılmaz cesareti karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklardır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler