Diyarbakır'daki terör operasyonu

Diyarbakır'daki terör operasyonu

Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın Gaziantep'teki babaevinde yas var

GAZİANTEP (AA) - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın Gaziantep'teki babaevinde yas var.

Şehit Oğuzcan'ın (34) Ulus Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi merkez komutanı Albay Hakan Şahin ve beraberindekiler verdi. Şehidin ailesinin yaşadığı evin çevresine Türk bayrakları asıldı.

Acı haberi alan şehit babası Nuri, annesi Kanime ve eşi Ayşe Fatma Oğuzcan, büyük üzüntü yaşadı. Fenalık geçiren aile fertlerine sağlık ekipleri müdahale etti.

Elazığ'dan geçici görevle Diyarbakır'a gittiği belirtilen şehit Oğuzcan'ın evli ve 7 aylık Elif adında kızının olduğu öğrenildi.

Şehidin yarın öğle namazına müteakip Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

Şehidin halasının oğlu Müslüm Alagöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehidin en son 1 ay önce kendisini evinde ziyaret ettiğini belirterek, "Ruhu şadolsun. Allah kendisini en yüksek mertebeye ulaştırsın. Dalyan gibi bir yüzbaşıydı, kapıdan sığmazdı. Babayiğit bir adamdı." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :