Diyanet İşleri Başkanlığına Ali Erbaş yeniden atandı

Diyanet İşleri Başkanlığına Ali Erbaş yeniden atandı

Gelen son dakika haberine göre Diyanet İşleri Başkanlığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 3 7 ve maddeleri gereğince Prof. Dr. Ali Erbaş'ın yeniden atandığı duyuruldu

Resmi Gazete'de yayınlanan son karara göre Diyanet İşleri Başkanlığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 3 7 ve maddeleri gereğince Prof. Dr. Ali Erbaş yeniden atandı.

Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararla Ali Erbaş, ikinci kez 5 yıl süreyle Diyanet İşleri Başkanı olarak görev yapacak.

Diyanet İşleri Başkanlığına yeniden atanan Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Daha bir aşk ve heyecan ile Yeniden BİSMİLLAH Anayasamızın “toplumu din konusunda aydınlatma” görevini verdiği Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Başkanı olarak bu ulvî göreve bizi yeniden atama takdirinde bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Rabbim! Kolaylaştır, zorlaştırma; hayırla tamamlamayı nasib eyle" ifadelerini kullandı.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.