Diyanet İşleri Başkanlığı 27 Mühendis Alacak

Diyanet İşleri Başkanlığı 27 Mühendis Alacak

Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatında 27 mühendis alımı için unvan değişikliği sınavına başvuruları kabul etmeye başladı. Başvurular 5-16 Ocak tarihleri arasında yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı, bünyesindeki merkez ve taşra teşkilatlarında açık bulunan pozisyonlara yönelik 27 mühendis alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda düzenlenecek unvan değişikliği sınavı için başvurular, 5-16 Ocak tarihleri arasında https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav internet adresi üzerinden yapılabilecek.

Başvuru yapacak adaylardan istenen şartları taşıyanlar, belirlenen tarihler içinde başvurularını tamamlayabilecekler. Ankara'da yapılacak yazılı ve sözlü sınavlarla ilgili detaylı bilgiler, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alacak. Adaylar, sınavla ilgili güncel bilgilere ulaşmak ve başvuru sürecini takip etmek için başkanlığın internet sitesini düzenli olarak kontrol edebilirler.

Bu alım ile Diyanet İşleri Başkanlığı, nitelikli mühendis kadrosunu güçlendirmeyi amaçlamakta olup, adaylardan beklenen niteliklere ilişkin ayrıntılar başkanlığın internet sitesinde yer alacak duyurularla paylaşılacaktır. Unvan değişikliği sınavına katılmak isteyen adayların belirtilen tarihler arasında başvurularını gerçekleştirmeleri önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.